Ervaar zelf de vrijheid in een balansrolstoel

Maak een gratis proefrit!

Balansrolstoel op vakantie

Ontdek alle mogelijkheden voor een onbeperkte vakantie. Met een balansrolstoel kom je overal, onverharde wegen, bos, kiezels en zelfs op het strand.

Laat je inspireren door onze klanten of bekijk ons complete assortiment.

Ontdek alle producten

De balansrolstoel

Je kan het in het kort omschrijven als een rolstoel met (Segway) balanstechniek. Een balansrolstoel wordt ook wel een Segway rolstoel of Seated Segway (zit-Segway) genoemd.

De techniek bewaart de balans en maakt het mogelijk om op 2 wielen te rijden. De balansrolstoel is daarom zeer compact en wendbaar. Geen zorgen, je hoeft hiervoor niet zelf te balanceren; dat doet de machine voor je! De techniek in de balansrolstoel zorgt er ruim 100 keer per seconde voor dat je perfect in balans blijft.

Meer weten over de balansrolstoel

Ontmoet de iBOT elektrische rolstoel

De zeer geavanceerde techniek van iBOT gaat verder dan een balansrolstoel en biedt meer mogelijkheden dan een gewone elektrische rolstoel.

De iBOT is een multifunctioneel persoonlijk mobiliteitshulpmiddel en maakt het mogelijk om weer mee te doen, waar je ook bent.
Binnen of buiten rijden, on- of offroad rijden, hoog of laag zitten en zelfs de trap op en af: alles is mogelijk met de unieke iBOT rolstoel.

Meer weten over de iBOT?

Zelf uitproberen?

Kom kennismaken en ervaar de vrijheid en het plezier! In het 2KERR Experience Center kan je onder professionele begeleiding op ons testparcours verschillende producten testen en vergelijken.

Of je nu een off-road rolstoel zoekt, een modern hulpmiddel waarmee je vooral hip door de binnenstad wil rijden of een handig hulpmiddel om de hond uit te laten. Je krijgt van ons een eerlijk advies wat voor jou de beste oplossing is.

Maak een afspraak

"Wat is mijn leven veranderd!"

“Sinds de komst van de Bi-Go balansrolstoel is mijn leven veranderd.” Aldus Suus. “De actieve zithouding en het voortdurend in beweging zijn is voor mij ideaal. Ik vertoef het liefst in de natuur; voor het eerst in jaren kan ik weer echte wandelingen maken door het bos.”

Suus heeft een 2e hands balansrolstoel aangeschaft. Ze heeft het bedrag gedeeltelijk via een PGB van de gemeente gekregen; dat heeft ze zelf verder aan kunnen vullen door middel van crowdfunding.

Laat je inspireren door onze klanten

Probeer verschillende ondergronden in ons experience centre

Houtsnippers
Grind
Gras
Hout
Steen
Zand

Wie is 2KERR?

2KERR gaat voor oplossingen die passen bij de echte praktijk van het dagelijks leven. Ons team bestaat uit echte teamplayers die samen met de klant het maximale proberen mogelijk te maken.

In ons Experience Center spreken we dagelijks actieve rolstoelgebruikers, scootmobielrijders of mensen die gebruik maken van een wandelstok of rollater. Ons team heeft veel kennis en (eigen) ervaring, zowel op het gebied van balanstechniek als van rolstoeltoepassingen, waardoor wij een passende oplossing kunnen bieden voor onze klanten.

Maak kennis met team 2KERR