Over ons

Ben jij ook zo benieuwd naar wie je steeds aan de telefoon hebt? Of wie jouw balansrolstoel repareert wanneer deze stuk is?

Hieronder zie je wie er elke dag klaar staan om jou te kunnen helpen. Het team van 2KERR bestaat uit echte teamplayers die samen met de klant het maximale proberen mogelijk te maken. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring, zowel van balanstechniek als rolstoeltoepassingen, waardoor wij een passende oplossing kunnen bieden voor onze klanten. Wij hebben zelf rollers in dienst die door het gebruik van een rolstoel in hun dagelijks leven snappen waar het om draait bij onze klanten.

De missie van 2KERR:

Bij 2KERR zetten we alles in het werk om mensen met een mobiliteitsbeperking maximale vrijheid en onafhankelijkheid te geven. Onze slogan “2KERR Mobility: Simply Go!” is meer dan een belofte – het is onze roeping om hun kwaliteit van leven te verbeteren door de inzet van hulpmiddelen met balanstechnologie.

Onze visie:

De Europese markt van mobiliteitsoplossingen voor mensen met een mobiliteitsbeperking bevindt zich door de bestaande zorgsystemen in een conservatieve houdgreep, waarbij financiering een grote drempel vormt voor mensen om hun kwaliteit van leven te kunnen verbeteren. 2KERR stelt alles in het werk om mensen met een mobiliteitsbeperking over heel Europa hun vrijheid, plezier en zelfstandigheid te vergroten, door hulpmiddelen met balanstechniek voor iedereen bereikbaar te maken.

Ons team

Wij gaan voor oplossingen die passen bij de echte praktijk van het dagelijks leven. Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies wat voor jou de beste oplossing is. Dit is het team van 2KERR:

Gerhard Breugem

Directeur & Eigenaar

Koen Breugem

Product Adviseur

Binnenkort

Product Adviseur

Binnenkort

Brand Marketeer

Majella van Geurp

Marketing / Backoffice

Bram van Rijsewijk

Content Marketeer

Wilfred Homborg

Technisch Medewerker

Jan van Toorn

Technisch Medewerker

Marlies Barends

Technisch Medewerker

Ans Hoogendoorn

Boekhouding

Arjan Langenhuizen

Chauffeur

Wil je graag meer weten over een balansrolstoel
van 2KERR
of over ons?

Neem dan gerust contact met ons op via info@2kerr.com of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Bel 088 - 045 0700 Contactformulier