Mobiliteitsadviseur gezocht | (32-40 uur)

Het is de missie van 2KERR om de voordelen van balanstechniek in Europa bereikbaar te maken voor een zo breed mogelijke groep mensen met een mobiliteitsbeperking en zo hun kwaliteit van leven te verbeteren met meer vrijheid, zelfstandigheid en plezier. Bij 2KERR draait het om de beste match voor elke klant. Ons doel is altijd een tevreden klant die met het juiste product voor hem/haar op pad gaat. Het 2KERR team gaat voor oplossingen die passen bij de echte praktijk van het dagelijks leven. De klant krijgt van ons altijd een eerlijk advies wat voor hem/haar de beste oplossing is.

De mobiliteitadviseur is voornamelijk bezig met advisering van potentiële klanten in hun zoektocht naar de juiste balansrolstoel. Dit begint met het eerste contact via de telefoon of e-mail. Vervolgens begeleid je ze tijdens een proefrit om de juiste match te vinden met een balansrolstoel. Je houdt contact (en ondersteunt waar nodig) tijdens het aanschafproces en uiteindelijk draag je zorg voor een goede afstelling en training bij de aflevering van het product.

In veel gevallen zul je de potentiële klant ondersteunen bij het aanvragen van een balansrolstoel via de WMO (in natura of PGB) of UWV. Hiervoor dien je het WMO-traject goed te kennen en de voordelen van onze balansrolstoelen te begrijpen. Tijdens het aanvraagtraject bepaal je de argumenten die voor de specifieke klant van toepassing zijn en daar draagt jouw vakkennis (bij voorkeur als ergotherapeut) ook aan bij. Daarbij kun je ook putten uit onze brede ervaring en referenties.

Het kan ook dat een klant direct wil overgaan tot een aankoopbeslissing. Daarbij is je commerciële gevoel belangrijk, zodat je een klant kunt helpen om de juiste beslissing te nemen.

We verwachten de komende jaren een toename in activiteiten met de iBOT en het laat zich raden dat hierbij de passing en begeleiding van de klant belangrijker en intensiever zal zijn. Dit biedt ook meer inhoudelijke uitdaging voor de mobiliteitsadviseur.

Functieomschrijving

Naast je taken in klanttrajecten heb je ook een belangrijke rol om actief mee te werken aan onze naamsbekendheid bij professionals in de branche. Denk hierbij aan revalidatiecentra, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, WMO-intermediairs etc. Het doel is om actief in de branche aan de slag te gaan, waarbij je ons (en jouw) netwerk kan gebruiken en ook deskresearch zal doen. Je krijgt veel vrijheid om dit op jouw manier aan te gaan pakken, uiteraard binnen afgesproken kaders.

Uiteraard krijg je alle training en ondersteuning om te zorgen dat je goed wordt ingewerkt, waardoor je in eerste instantie voornamelijk bezig zal zijn met kennis vergaren en proefritten in de showroom. Daarnaast hebben wij ook regelmatig evenementen en beurzen. Uiteraard maak je daarbij deel uit van ons enthousiaste team.
Tenslotte spreekt het voor zich dat 2KERR een klein en groeiend bedrijf is waarbij iedereen een steentje bijdraagt waar dat nodig mocht zijn.

Taken Mobiliteitsadviseur 2KERR

– Advisering bij proefritten en passing aan potentiële klanten (primaire afnemers)
– Opvolging & begeleiding mensen tijdens aanschaftraject balansrolstoel en iBOT
– Ondersteunen van professionals die een invloed kunnen hebben op het aanschaftraject (secundaire afnemers)
– Professionals overtuigen van de voordelen balansrolstoel of iBOT, zodat zij deze kunnen adviseren naar hun cliënten
– Contactpersoon voor gemeenten en leveranciers tijdens het aanschaftraject
– Meedraaien op evenementen en beurzen
– Vastleggen van informatie en voortgang in bedrijfssoftware (Exact Online)
– Accuraat verwerken van klantgegevens en commercieel proces in Exact Online

Wij bieden een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, prettige werkomstandigheden, goede doorgroeikansen en een marktconform salaris.

Over 2KERR

2KERR is onafhankelijk specialist in balanstechniek (bekend van Segway) ten behoeve van hulpmiddelen, ook wel balansrolstoel genoemd. Deze producten geven mensen met een loopbeperking zowel meer vrijheid, als functionaliteit en plezier. We zijn een fris en innovatief bedrijf met mooie producten die echt iets toevoegen aan de maatschappij in een opkomende groeimarkt. Servicegerichtheid is een van onze belangrijkste kernwaarden. Bij 2KERR kom je te werken in een informeel team waar teamspirit, plezier en daadkracht samengaan.

Interesse?

Ben jij de teamplayer die mee wil werken aan de groei van 2KERR? Stuur je overtuigende motivatie en CV aan info@2kerr.com. Wil je meer informatie over de vacature? Mail dan naar info@2kerr.com of bel naar 088 – 045 0700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.