Lease

We begrijpen dat de aanschafprijs van een balansrolstoel een drempel kan zijn en hebben daarom gezocht naar goede partners die hierbij een oplossing kunnen bieden. Hierbij is het voor ons van belang dat deze partners betrouwbaar zijn, betrokkenheid hebben bij deze specifieke markt, aantrekkelijke condities kunnen aanbieden en ook gepaste acceptatie richtlijnen hanteren. Alles is hierbij gericht op het bieden van echte oplossingen waarmee deze innovatieve hulpmiddelen bereikbaar worden voor zoveel mogelijk mensen met een loopbeperking.

In MediLease hebben we een uitstekende partner gevonden voor gemeenten. Hiermee bieden we een oplossing die past binnen de WMO werkwijze en waarmee een gemeente vaste en voorspelbare kosten kan begroten voor de verstrekking van deze hulpmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Met VDZ en BNP Paribas hebben we een bewezen partner gevonden voor particulieren. Hiermee bieden we een oplossing die zeer klantgericht en flexibel is om klanten te ondersteunen bij het financieren van het juiste product. Geheel of gedeeltelijke financiering, korte of lange looptijd, met of zonder aanbetaling, er is zeer veel mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.