Service & Onderhoud

2KERR is ook het adres voor service en onderhoud aan je balansrolstoel of (Seated) Segway. Voor elk type balansrolstoel, Seated Segway of standaard Segway kun je terecht bij ons Service Centre in Hedel. De monteurs van 2KERR zijn opgeleid door de fabrikanten zelf en hebben het hoogste servicelevel certificaat van Segway Inc. Er is dus diepgaande kennis beschikbaar zowel van de unieke Segway balanstechniek als van alle verschillende zitoplossingen. Je kostbare product is bij ons dan ook in goede handen.

Kosten onderhoud balansrolstoel

We hanteren redelijke prijzen voor een standaard onderhoudsbeurt en kijken ook of een volledige beurt wel echt nodig is. Wanneer slechts een kleine check-up voldoende is, zullen we zeker geen onnodige kosten in rekening brengen en kan het bedrag lager uitvallen.

Reparatie of storing?

Ook reparaties bij storingen of schade kun je aan ons toevertrouwen. Door onze ruime ervaring kunnen we bijna alles zelf oplossen en anders wordt er rechtstreeks met de fabrikant geschakeld. Wij nemen het volledige traject in handen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Vanzelfsprekend werken we met originele onderdelen en fabrieksgaranties.

Nog meer rijplezier met je balansrolstoel

Tenslotte werkt team 2KERR ook altijd aan extra oplossingen, aanpassingen of verbeteringen bij de balansrolstoelen, zodat we onze klanten nog meer rijplezier kunnen bieden. Deze technische innovaties kunnen je ook helpen wanneer je al in het bezit bent van een balansrolstoel. Vraag hier naar bij een servicebeurt of neem contact op wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden.

Haal- en brengservice bij onderhoud of service

Heeft je machine service en/of onderhoud nodig, maar ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Laat het ons weten, 2KERR beschikt over een haal- en brengservice (we vragen hiervoor een kleine vergoeding).

Is het tijd voor onderhoud of heb je service nodig?

Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bel 088 - 045 0700 Aanvragen onderhoud of servicebeurt