Accessoires

Een balansrolstoel is vaak volledig naar je persoonlijke smaak aan te passen. Want jouw persoonlijke stijl mag natuurlijk gezien worden!

Accessoires voor een balansrolstoel

En zijn veel verschillende mogelijkheden om je balansrolstoel naar je persoonlijke voorkeur aan te passen. Ben je benieuwd naar wat mogelijk is voor jou? Neem dan gerust even contact met ons op, we leggen het je graag uit!

TARTA rugleuning

De Tarta rugleuning zorgt voor een fantastische positionering en zitpositie. Ook wanneer u een mindere rompstabiliteit heeft.

Meer informatie

V-TRAK rugleuning

Een goede positionering en zitpositie is cruciaal bij onze producten. Naast de Tarta rugleuning is er tegenwoordig ook een 2e optie, de V-trak.

Meer informatie

CONTOUR COMFORT kussen

Deze zitkussens hebben een voorgevormde ondersteuning voor de bovenbenen waardoor een comfortabele zit wordt geboden.

Meer informatie

NXT BIOFIT kussen

Voor de meest optimale zit hebben wij de NXT biofit kussens. Deze schuimkussens zijn opgedeeld uit verschillende lagen.

Meer informatie

LEDEREN kussenset

Om uw product helemaal naar eigen smaak te kunnen uitvoeren is het (voor de meeste producten) mogelijk een lederen kussenset te bestellen.

Meer informatie

ENDURO wielset

De enduro wielset is perfect voor het terrein rijden. Door een iets kleinere velg te combineren met bredere banden, zorgt dit voor meer grip.

Meer informatie

DESIGN velgen

Deze stoere design velg laat elke voorbijganger 2 keer kijken. De lichtmetalen velgen zijn ook sterker dan de originele Segway velgen.

Meer informatie

OMEO OFF ROAD wielen

Met de off-road banden op de Omeo is onverhard rijden geen uitdaging meer. Door dit profiel en de breedte van de band te combineren, creëer je de ultieme grip.

Meer informatie

OPVOUWBARE oprijplaten

Praktisch iedereen heeft de wens om zijn/haar rolstoel mee te kunnen nemen in de auto. Ideaal hiervoor is de set oprijplaten waarmee meenemen eenvoudig wordt.

Meer informatie

BI-GO MEEVEERBARE rugleuning

Makkelijk en snel tot stilstand kunnen komen is erg belangrijk bij balansrolstoelen. Met de nieuwe verende rugleuning optie speelt de Bi-Go hier perfect op in.

Meer informatie

BI-GO U- OF L-VORM stuur

Ontdek ons U-en L-vormig stuur voor de nieuwste technieken op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Kleine aanpassingen met grote verschillen.

Meer informatie

QUOKKA tassen

Quokka's tassen zijn speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruik en zijn daarom ook ideaal voor onze producten. Ze kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd en zijn eenvoudig te verwijderen.

Meer informatie

Accessoires

Accessoires voor een balansrolstoel, wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je balansrolstoel helemaal naar jouw stijl of smaak aan te passen. Zo zijn er verschillende zitkussens, rugleuningen, wielsets etc.

Accessoires voor extra comfort

Voor een goede positionering en zitpositie is een comfortabele rugleuning een must. De Tarta rugleuning bijvoorbeeld zorgt voor perfect zitcomfort, ook wanneer je een mindere rompstabiliteit hebt.

Wanneer je vaak off-road gaat rijden, zijn goede banden en wielen een must voor je balansrolstoel. Niet alleen heb je meer grip en kan je beter rijden, maar door de bredere banden heb je meer luchtdemping en rijd je dus een stuk comfortabeler. Wil je graag weten in welke situatie je voor welke wielen moet kiezen? Lees dan alles over de juiste wielen in onze blog.

Accessoires voor je persoonlijke stijl

Een balansrolstoel mag natuurlijk gezien worden, hij is erg hip en niet stigmatiserend. Daarmee wil je natuurlijk ook nog je persoonlijke touch eraan geven met wat extra accessoires voor je balansrolstoel. Kies bijvoorbeeld voor lichtmetalen velgen (te verkrijgen een verschillende coole kleuren).

Wanneer zitcomfort erg belangrijk voor je is, kan je kiezen voor extra comfortabele zitkussens. Wil je net dat beetje extra? Kies dan voor een lederen kussenset, niet alleen erg comfortabel maar de lederen kussenset geeft natuurlijk ook net dat beetje extra uitstraling aan je balansrolstoel.

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in de showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit aanvragen