Accessoires

Veel van onze balansrolstoelen zijn volledig naar persoonlijke smaak aan te passen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor zitkussens, rugleuningen, wielsets etc. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gebruikte accessoires. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, dan kan je het beste contact met ons opnemen.

TARTA rugleuning

De Tarta rugleuning zorgt voor een fantastische positionering en zitpositie. Ook wanneer u een mindere rompstabiliteit heeft.

Meer informatie

V-TRAK rugleuning

Een goede positionering en zitpositie is cruciaal bij onze producten. Naast de Tarta rugleuning is er tegenwoordig ook een 2e optie, de V-trak.

Meer informatie

CONTOUR COMFORT kussen

Deze zitkussens hebben een voorgevormde ondersteuning voor de bovenbenen waardoor een comfortabele zit wordt geboden.

Meer informatie

NXT BIOFIT kussen

Voor de meest optimale zit hebben wij de NXT biofit kussens. Deze schuimkussens zijn opgedeeld uit verschillende lagen.

Meer informatie

LEDEREN kussenset

Om uw product helemaal naar eigen smaak te kunnen uitvoeren is het (voor de meeste producten) mogelijk een lederen kussenset te bestellen.

Meer informatie

ENDURO wielset

De enduro wielset is perfect voor het terrein rijden. Door een iets kleinere velg te combineren met bredere banden, zorgt dit voor meer grip.

Meer informatie

DESIGN velgen

Deze stoere design velg laat elke voorbijganger 2 keer kijken. De lichtmetalen velgen zijn ook sterker dan de originele Segway velgen.

Meer informatie

OMEO OFF ROAD wielen

Met de off-road banden op de Omeo is onverhard rijden geen uitdaging meer. Door dit profiel en de breedte van de band te combineren, creëer je de ultieme grip.

Meer informatie

OPVOUWBARE oprijplaten

Praktisch iedereen heeft de wens om zijn/haar rolstoel mee te kunnen nemen in de auto. Ideaal hiervoor is de set oprijplaten waarmee meenemen eenvoudig wordt.

Meer informatie

BI-GO MEEVEERBARE rugleuning

Makkelijk en snel tot stilstand kunnen komen is erg belangrijk bij balansrolstoelen. Met de nieuwe verende rugleuning optie speelt de Bi-Go hier perfect op in.

Meer informatie

BI-GO U- OF L-VORM stuur

Ontdek ons U-en L-vormig stuur voor de nieuwste technieken op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Kleine aanpassingen met grote verschillen.

Meer informatie

QUOKKA tassen

Quokka's tassen zijn speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruik en zijn daarom ook ideaal voor onze producten. Ze kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd en zijn eenvoudig te verwijderen.

Meer informatie

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in de showroom in Oss

Bel 0031 (0)412 - 488 705 Proefrit aanvragen