Verzekering

Balansrolstoelen worden voor de wet gezien als motorrijtuig en dienen dus verzekerd te zijn voor het gebruik op de openbare weg. Uiteraard is dit op privé (bedrijfs)terrein niet nodig. Wil je de openbare weg op? Dan is het dus van belang om te kiezen voor een goede balansrolstoel verzekering.

Verzekering voor je balansrolstoel

Bij veel verzekeraars is de balansrolstoel nog volstrekt onbekend. In de praktijk zijn dit type producten namelijk nog erg schaars ten opzichte van andere mobiliteitsproducten en mobiliteit hulpmiddelen. Daardoor kunnen nogal snel misverstanden ontstaan bij het verzekeren van je balansrolstoel. Bij verzekeraars is er soms weinig bereidheid mee te werken en dit vertaalt zich vaak in hoge premie’s.

Betrouwbare verzekering

Om deze reden heeft 2KERR een partij gezocht die bereid was een specifieke polis voor onze balansrolstoelen / Seated Segways op te zetten. Daarmee kunnen we een goede balansrolstoel verzekering voor een redelijke prijs aanbieden. Van Steensel Assurantiën is deze partij, een betrouwbare partner met veel ervaring in het verzekeren van ons assortiment.

Regel hier de verzekering van jouw balansrolstoel:

Klik hier om je premie te berekenen.

Wil je contact opnemen met Van Steensel Assurantiën? Bel dan via 010 412 3911 of stuur een e-mail naar info@steensel.nl.

Wil je meer weten over het verzekeren van je balansrolstoel of heb je een andere vraag?

Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact met 2KERR