Ervaar zelf de vrijheid en het plezier!

2Kerr beschikt over veel verschillende balansrolstoelen, dus er is voor iedereen wel een goede match. Of je nu een off-road rolstoel zoekt, een modern hulpmiddel waarmee je vooral hip door de binnenstad wilt rijden, een handig hulpmiddel om de hond uit te laten, of welke balansrolstoel je ook in gedachte hebt.

We bespreken met je welk gebruik je voor ogen hebt en wat je fysieke mogelijkheden zijn, om daarmee samen te bepalen welke modellen het beste hierbij aansluiten. Vervolgens gaan we daarmee proefrijden en vergelijken. Hierbij gebruiken we ook een uniek (door 2Kerr ontwikkeld) test parcour in onze showroom. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om op verschillende ondergronden te rijden met de balansrolstoel (ook wel Seated Segway of Segway rolstoel genoemd).

Bij 2Kerr werken actieve rolstoel gebruikers die zelf ook gebruikmaken van een balansrolstoel. Onze klantenkring is zeer divers en vaak zeer betrokken. We staan hiermee in nauw contact. Daarnaast spreken we in onze showroom dagelijks actieve rolstoelgebruikers, scootmobiel rijders of mensen die gebruik maken van een wandelstok of rollator. Hierdoor hebben we veel (eigen) ervaring met rolstoelgebruik en passing van hulpmiddelen.

Naast alle instelmogelijkheden kunnen we ook goed adviseren met aangepaste zitkussens en rugleuningen. Hiervoor werken we nauw samen met de gerenommeerde specialisten in deze markt, zoals Tarta, Vtrak, NXT, etc. Alles bij elkaar kun je rekenen op een professionele begeleiding van Team 2Kerr in een prettige en veilige showroom. Daarnaast gaan we natuurlijk ook graag even met je naar buiten om het eerste gevoel van vrijheid met een balansrolstoel te kunnen ervaren.

Bewegingsvrijheid en zelfstandigheid willen we allemaal en daar gaan we voor bij team 2Kerr! Twijfel niet langer en maak hiernaast een eerste afspraak!

Wij werken volgens de voorgeschreven COVID-19 maatregelen!

  Probeer verschillende ondergronden in ons experience centrum

  Houtsnippers
  Grind
  Gras
  Hout
  Steen
  Zand

  Is het tijd voor onderhoud of heb je service nodig?

  Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Bel 0031 (0)412 - 488 705 Contactformulier