Ervaar zelf de vrijheid en het plezier!

Bij 2KERR hebben we veel verschillende balansrolstoelen, dus er is voor iedereen wel een goede match. Of je nu een off-road rolstoel zoekt, een modern hulpmiddel waarmee je vooral hip door de binnenstad wilt rijden of een handig hulpmiddel om de hond uit te laten. Bij ons vindt je altijd de balansrolstoel die je in gedachten hebt en die het beste bij je past.

Hoe werkt een proefrit in een balansrolstoel?

Kom je bij ons voor een proefrit, dan bespreken we eerst met je welk gebruik je voor ogen hebt en wat je fysieke mogelijkheden zijn. Daarna gaan we samen bepalen welke model balansrolstoel het beste hierbij aansluit. Vervolgens starten we de proefrit en gaan we in de balansrolstoel(en) rijden en eventueel vergelijken.

Zelf rijden op ons testparcours

Om je de beste ervaring te geven en goed te kunnen testen hebben we een uniek (door 2KERR ontwikkeld) test parcours in onze showroom. Door meteen zelf te gaan rijden kan je direct ervaren hoe het is om op verschillende ondergronden te rijden met de balansrolstoel. De balansrolstoel (ook wel Seated Segway of Segway rolstoel genoemd) rijd met het grootste gemak over houten planken, gras, grind, houtsnippers en tegels.

Nieuw 2KERR Experience Center in Hedel

2KERR Mobility
Parallelweg 21
5321 JA Hedel

Een nieuwe showroom met een nog uitgebreider testparcours en zelfs een buitenparcours om de balansrolstoel of de iBOT uitgebreid te kunnen testen.

Ervaring uit de praktijk

Bij 2KERR werken actieve rolstoel gebruikers die zelf ook gebruikmaken van een balansrolstoel. Onze klantenkring is zeer divers en vaak zeer betrokken. We staan hiermee in nauw contact. Daarnaast spreken we in onze showroom dagelijks actieve rolstoelgebruikers, scootmobiel rijders of mensen die gebruik maken van een wandelstok of rollator. Hierdoor hebben we veel (eigen) ervaring met rolstoelgebruik en passing van hulpmiddelen.

Naast alle instelmogelijkheden kunnen we ook goed adviseren met aangepaste zitkussens en rugleuningen. Hiervoor werken we nauw samen met de gerenommeerde specialisten in deze markt, zoals Tarta, Vtrak, NXT, etc. Alles bij elkaar kun je rekenen op een professionele begeleiding van Team 2KERR in een prettige en veilige showroom. Na de proefrit binnen, gaan we natuurlijk ook graag even met je naar buiten om het eerste gevoel van vrijheid met een balansrolstoel te kunnen ervaren.

Bewegingsvrijheid en zelfstandigheid willen we allemaal en daar gaan we voor bij team 2KERR! Twijfel niet langer en maak hiernaast een eerste proefrit afspraak!

  Probeer verschillende ondergronden in ons experience centrum

  Houtsnippers
  Grind
  Gras
  Hout
  Steen
  Zand

  Wil je zelf de vrijheid ervaren? Ga de uitdaging aan en maak nu een proefrit afspraak!

  Vul het contactformulier in of bel ons voor een afspraak, wij staan iedere dag voor je klaar!

  Bel 088 - 045 0700 Contactformulier