Benieuwd naar de actieve balansrolstoel?

Wat leuk dat je meer wil weten over de balansrolstoel. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de unieke uitleg video binnen enkele minuten in je mail!  Actieve rolstoel

  Er zijn steeds meer producten op de markt die balanstechniek gebruiken, ook onze actieve rolstoel maakt gebruikt van deze techniek. De zogenaamde ‘balansrolstoel’ is eigenlijk niet met elektrische rolstoel, scootmobiel of andere oplossing te vergelijken. Een actieve rolstoel biedt zittend vervoer maar rijdt, in tegenstelling tot de meeste rolstoelen, altijd op 2 wielen. De unieke balanstechniek zorgt ervoor dat je altijd en overal mobiel bent.

  Dat betekent niet dat je zelf de balans moet houden, dat doet de techniek voor je. De sportieve rolstoel is bedoeld als mobiliteitshulpmiddel voor mensen die niet of slecht kunnen lopen. Naast de functionaliteit is hij ook gewoon leuk om mee te rijden en zien ze er gaaf uit. Niet stigmatiserend!

  Ervaar zelf de vrijheid in onze showroom in Hedel

  Onder professionele begeleiding rijd je op het testparcours over verschillende ondergronden en kan je zelf producten testen en vergelijken. Je krijgt van 2KERR een eerlijk advies wat voor jou de beste oplossing is.

  Bezoek onze showroom

  Actieve levensstijl, sportieve rolstoel.

  Ben je een actieve roller en ga je er graag op uit? Een sportieve rolstoel geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Een actieve rolstoel kan namelijk uit de voeten op allerlei ondergronden, daarom geeft het ook zoveel vrijheid.

  Een wandeling door het bos? Een fietstocht met vrienden? Struinen over het strand? Of die oude binnenstad bezoeken tijdens een stedentrip? Met de actieve rolstoelen van 2KERR hoeft je hier niet meer over te dromen maar wordt je droom werkelijkheid.

  Ontdek alle actieve balansrolstoelen:

  BI-GO balansrolstoel

  De Bi-Go balansrolstoel geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Een robuuste no-nonsens oplossing voor mensen die hun eigen pad kiezen.

  Meer informatie

  GENNY MOBILITY balansrolstoel

  Denk je aan de Genny, dan denk je aan het Italiaanse design. De Genny balansrolstoel heeft een uniek gestroomlijnde vorm met extra aandacht voor details.

  Meer informatie

  FREEE balansrolstoel

  Zeg je veiligheid en Duitse kwaliteit in 1 zin, dan heb je het over de Freee balansrolstoel. De Freee is een top segment machine met oneindige opties.

  Meer informatie

  Een sportieve rolstoel kan uit de voeten op:

  Houtsnippers
  Grind
  Gras
  Hout
  Steen
  Zand

  Dit zeggen klanten over de actieve rolstoel:

   

  “Ik heb mijn ‘benen’ en zelfstandigheid weer teruggekregen, terwijl mensen mij niet meer als gehandicapt zien!”

  “Door de actieve balansrolstoel ben ik zo goed als pijnvrij en slik ik geen medicijnen meer.”

  “Wat een super rolstoel, ik kan weer doen wat ik leuk vind: zelf naar de manege, de stad, of met vrienden afspreken.”

  Overtuigd van de actieve rolstoel? Maak een gratis proefrit en ervaar de vrijheid zelf!

  Bel 088 - 045 0700 Proefrit aanvragen