Benieuwd naar de balansrolstoel?

Wat leuk dat je meer wil weten over de balansrolstoel. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de unieke uitleg video binnen enkele minuten in je mail!  Moderne rolstoel

  Onze moderne rolstoel maakt gebruik van balanstechniek. Dat zorgt ervoor dat deze rolstoel (de ‘balansrolstoel’ genaamd) niet met andere oplossingen te vergelijken is. In tegenstelling tot andere rolstoelen, rijdt de moderne rolstoel altijd op 2 wielen. De unieke balanstechniek gecombineerd met een hip design zorgt ervoor dat je altijd en overal mobiel bent én dat je rijdt in stijl.

  Moderne rolstoel met hip, strak design

  Dat deze design rolstoel op twee wielen rijdt, betekent niet dat je zelf de balans moet houden, uiteraard doet de techniek dat voor je. Voor mensen die niet kunnen lopen, slechts korte afstanden kunnen lopen of die slecht ter been zijn is een moderne rolstoel een zeer geschikt mobiliteitshulpmiddel. Door zijn moderne uiterlijk is deze rolstoel totaal niet stigmatiserend!

  Ervaar zelf de vrijheid in onze showroom

  Onder professionele begeleiding rijd je op het testparcours over verschillende ondergronden en kan je zelf producten testen en vergelijken. Je krijgt van 2KERR een eerlijk advies wat voor jou de beste oplossing is.

  Bezoek onze showroom

  Wat je moet weten:

  • De techniek houdt de balans, dat hoef je zelf niet te doen
  • Je bent altijd en overal mobiel
  • Je rijdt met gemak over verschillende ondergronden
  • Je bent zeer wendbaar, ook in kleine ruimtes (bijv. een lift)
  • Deze rolstoel is leuk om mee te rijden en heeft een mooi design
  • De moderne rolstoel is NIET stigmatiserend
  • Kom GRATIS een proefrit maken in onze showroom in Hedel

  Neem contact op

  Modern en hip design gecombineerd met doorontwikkelde techniek en ultiem comfort.

  Met een design rolstoel mag je gezien worden en heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Een moderne rolstoel ziet er niet alleen mooi uit maar kan ook gemakkelijk over verschillende ondergronden rijden, dat geeft een extra groot gevoel van vrijheid. Er is zoveel mogelijk: een wandeltocht door het bos, een oude binnenstad bezoeken, de hond uitlaten op het strand of even voor wat boodschappen naar de markt. Met de moderne rolstoelen van 2KERR hoeft je hier niet meer over te dromen maar wordt je droom werkelijkheid.

  Ontdek alle moderne rolstoelen:

  GENNY MOBILITY balansrolstoel

  Denk je aan de Genny, dan denk je aan het Italiaanse design. De Genny balansrolstoel heeft een uniek gestroomlijnde vorm met extra aandacht voor details.

  Meer informatie

  HOSS balansrolstoel

  Een balansrolstoel van Hoss Mobility combineert wendbaarheid en mobiliteit! De Hoss is gemakkelijk te besturen met een joystick, rompstabiliteit is niet vereist.

  Meer informatie

  OMEO balansrolstoel

  Ben je op zoek naar een extra uitdaging? Dan is de Omeo iets voor jou. Door middel van een dynamische zitting bestuur je de hele machine met je bovenlichaam.

  Meer informatie

  Ook een hippe rolstoel kan goed uit de voeten op:

  Houtsnippers
  Grind
  Gras
  Hout
  Steen
  Zand

  Dit zeggen klanten over de moderne rolstoel:

   

  “Mijn Genny rolstoel walst met gemak over oneffenheden. Het ontbreken van kleine voorwieltjes is in het terrein echt een voordeel.”

  “Als ik in deze moderne rolstoel rijdt zijn mensen altijd positief nieuwsgierig. Dat levert iedere rit wel een opgestoken duim op.”

  “In het dagelijkse leven heb ik veel meer aanspraak en ontstaan de mooiste gesprekken. Deze hippe rolstoel is voor iedereen aan te bevelen.”

  Op zoek naar een moderne rolstoel? Maak een gratis proefrit en ervaar de vrijheid zelf!

  Bel 088 - 045 0700 Proefrit aanvragen