Benieuwd naar de Segway rolstoel?

Wat leuk dat je meer wil weten over de Segway balansrolstoel. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de unieke uitleg video binnen enkele minuten in je mail!  Zit- Segway rolstoel

  Balanstechniek van Segway wordt gebruikt om de rolstoel in balans te houden, dat hoef je dus niet zelf te doen. In principe werkt de balansrolstoel hetzelfde als een ‘gewone’ Segway maar doordat er een zitting op geplaatst is is deze zit-Segway uitermate geschikt voor mensen met een (loop)beperking. De Segway rolstoel (ook wel Seated Segway genoemd) is niet met andere oplossingen te vergelijken is. Een zit-Segway rijdt door de balanstechniek altijd op 2 wielen, in tegenstelling tot andere rolstoelen. Naast deze unieke functionaliteit ziet een Segway rolstoel er ook nog eens modern uit. Je bent dus niet alleen altijd en overal mobiel, maar rijdt ook nog eens in stijl.

  Zit-Segway met balanstechniek

  In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je in een Seated Segway juist niet zelf de balans te houden, uiteraard doet de techniek dat voor je. Een Segway balansrolstoel is uitermate geschikt voor mensen die niet kunnen lopen, slechts korte afstanden kunnen lopen of die slecht ter been zijn. De Segway rolstoel is een modern mobiliteitshulpmiddel dat door zijn uiterlijk juist totaal niet stigmatiserend is!

  Ontdek alle Segway rolstoelen:

  FREEE balansrolstoel

  Zeg je veiligheid en Duitse kwaliteit in 1 zin, dan heb je het over de Freee balansrolstoel. De Freee is een top segment machine met oneindige opties.

  Meer informatie

  GENNY MOBILITY balansrolstoel

  Denk je aan de Genny, dan denk je aan het Italiaanse design. De Genny balansrolstoel heeft een uniek gestroomlijnde vorm met extra aandacht voor details.

  Meer informatie

  BI-GO balansrolstoel

  De Bi-Go balansrolstoel geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Een robuuste no-nonsens oplossing voor mensen die hun eigen pad kiezen.

  Meer informatie

  Ervaar zelf de vrijheid in onze showroom

  Onder professionele begeleiding rijd je op het testparcours over verschillende ondergronden en kan je zelf producten testen en vergelijken. Je krijgt van 2KERR een eerlijk advies wat voor jou de beste oplossing is.

  Bezoek onze showroom

  Wat je moet weten:

  • De techniek houdt de balans, dat hoef je zelf niet te doen
  • Je bent altijd en overal mobiel
  • Je rijdt met gemak over verschillende ondergronden
  • Je bent zeer wendbaar, ook in kleine ruimtes (bijv. een lift)
  • Deze rolstoel is leuk om mee te rijden en heeft een mooi design
  • De moderne rolstoel is NIET stigmatiserend
  • Kom GRATIS een proefrit maken in onze showroom in Hedel

  Neem contact op

  Functionaliteit en design gecombineerd met balanstechniek en ultiem comfort.

  Met een zit-Segway durf je weer gezien te worden en kan je weer gaan waar je wilt. Lekker wandelen door het bos, een dagje uitwaaien aan het strand of een stedentrip naar een oude stad? Maar ook even snel boodschappen doen of naar de markt, een Seated Segway rolstoel geeft je zoveel meer vrijheid! Door de brede wielen rijdt hij gemakkelijk over verschillende ondergronden.

  Met de Segway rolstoelen van 2KERR hoeft je hier niet meer over te dromen maar wordt je droom werkelijkheid.

  Een Segway rolstoel rijdt met gemak op:

  Houtsnippers
  Grind
  Gras
  Hout
  Steen
  Zand

  Dit zeggen klanten over de Segway rolstoel:

   

  “Mijn Segway rolstoel walst met gemak over alle ondergronden. Het ontbreken van kleine voorwieltjes is in het terrein echt een voordeel.”

  “Als ik in deze Seated Segway rijdt zijn mensen altijd positief nieuwsgierig. Dat levert iedere rit wel een opgestoken duim op.”

  “In het dagelijkse leven heb ik veel meer aanspraak en ontstaan de mooiste gesprekken. Ik zou de zit-Segway aan iedereen aanbevelen.”

  Op zoek naar een Segway rolstoel? Maak een gratis proefrit en ervaar de vrijheid zelf!

  Bel 088 - 045 0700 Proefrit aanvragen