Gezocht: Creatieve Content Marketeer

Ben jij net klaar met je opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie en toe aan de eerste stap in je carrière? Ben je leergierig en enthousiast? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Het is de missie van 2KERR om de voordelen van balanstechniek voor iedereen met een mobiliteitsbeperking bereikbaar te maken en zo hun kwaliteit van leven te verbeteren met meer vrijheid, zelfstandigheid en plezier. Ons doel is altijd een tevreden klant die met het juiste product op pad gaat. Het 2KERR team gaat voor oplossingen die passen bij de echte praktijk van het dagelijks leven.

Als Content Marketeer zorg jij voor de meest creatieve en inspirerende content. Daarmee til je al onze social media kanalen naar het hoogste niveau. Je bent op de hoogte van alle mogelijkheden en kent bijvoorbeeld Instagram en TikTok uit je hoofd. Je bent een teamplayer en werkt samen met je collega’s om bekendheid te geven aan onze producten. Je krijgt uiteraard volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

Naast je marketing taken ondersteun je je collega’s ook bij administratieve taken en heb je contact met klanten. Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands en je hebt voldoende kennis van de Engelse taal, Duits is een pré. Uiteraard krijg je alle training en ondersteuning om te zorgen dat je goed wordt ingewerkt. 2KERR is een klein en groeiend bedrijf waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt waar dat nodig mocht zijn.

Wij bieden een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, prettige werkomstandigheden, goede doorgroeikansen en een marktconform salaris.

Jouw taken als Content Marketeer:

• onze social media naar next level brengen
• schrijven van blogs en nieuwsberichten
• aanpassing/verbetering van onze websites
• ondersteuning administratie en klantcontact
• meedraaien op evenementen en beurzen

Over 2KERR

2KERR is onafhankelijk specialist in balanstechniek (bekend van Segway) ten behoeve van hulpmiddelen, ook wel balansrolstoel genoemd. Deze producten geven mensen met een loopbeperking zowel meer vrijheid, als functionaliteit en plezier. We zijn een fris en innovatief bedrijf met mooie producten die echt iets toevoegen aan de maatschappij in een opkomende groeimarkt. Servicegerichtheid is een van onze belangrijkste kernwaarden. Bij 2KERR kom je te werken in een informeel team waar teamspirit, plezier en daadkracht samengaan.

 

Interesse?

Ben jij de teamplayer die mee wil werken aan de groei van 2KERR? Stuur je overtuigende motivatie en CV aan info@2kerr.com. Wil je meer informatie over de vacature? Mail dan naar info@2kerr.com of bel naar 088 – 045 0700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.