Junior monteur gezocht

Wil jij graag met je handen werken, van betekenis zijn voor onze klanten en tegelijkertijd bijdragen aan een groeiend bedrijf met innovatieve hulpmiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Junior monteur wordt je begeleid bij je eerste stappen in het vak. Je wordt getraind in het sleutelen aan balansrolstoelen en leert daarmee werken met balanstechniek. Ben jij leergierig en wil je doorgroeien? Ook dat kan bij 2KERR. Als groeiend bedrijf komen er vanzelf mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen naar je ideale baan.

Junior monteur gezocht

Je taken zijn onder andere:

– Uitvoeren van servicebeurten
– Uitvoeren van reparaties
– Telefonische ondersteuning bij storingen/problemen
– Ontvangen en controleren van inkomende goederen
– Inpakken en verzendklaar maken van uitgaande goederen
– Juist opslaan en organiseren van voorraadartikelen
– Zorgen voor een veilige en georganiseerde werkomgeving

Dit ben jij:

– MBO werk-en denkniveau (BBL leerlingen zijn van harte welkom)
– Affiniteit met de techniek (door werk of hobby)
– Je kan goed zelfstandig werken
– Je kan nauwkeurig en precies te werk gaan
– Bereid om te leren en je verder te ontwikkelen
– Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits is een pre
– Je bent het liefst fulltime beschikbaar (deeltijd is bespreekbaar)

Over 2KERR:
2KERR is onafhankelijk specialist in Segway gerelateerde mobiliteitshulpmiddelen. Deze producten geven mensen met een loopbeperking zowel meer vrijheid, als functionaliteit en plezier. We zijn een fris en innovatief bedrijf met mooie producten die echt iets toevoegen aan de maatschappij in een opkomende groeimarkt. Servicegerichtheid is een van onze belangrijkste kernwaarden. Bij 2KERR kom je te werken in een hecht team waar teamspirit, plezier en daadkracht samengaan. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van service, reparaties en aanpassingen aan balansrolstoelen.

Interesse?
Ben jij de teamplayer die mee wil werken aan de groei van 2KERR? De sollicitatieprocedure wordt gecoördineerd door Koen. Stuur je overtuigende motivatie en CV aan Koen Breugem via info@2kerr.com. Wil je meer informatie over de vacature? Mail dan naar info@2kerr.com of bel naar 088-045 0700

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.