Benieuwd naar de offroad balansrolstoel?

Wat leuk dat je meer wil weten over de balansrolstoel. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de unieke uitleg video binnen enkele minuten in je mail!  Offroad rolstoel

  Balanstechniek wordt veel gebruikt in rolstoel toepassingen, ook onze offroad rolstoel maakt gebruik van deze Segway balanstechnologie. Is het een soort elektrische rolstoel of scootmobiel? Nee, de Seated Segway (ook wel balansrolstoel) is eigenlijk niet te vergelijken met enig andere mobiliteitshulpmiddel. Deze terrein rolstoel rijdt, in tegenstelling tot de ‘normale’ rolstoel altijd op 2 wielen en biedt dit zittend vervoer. Met deze rolstoel voor buiten ben je altijd en overal mobiel.

  De unieke techniek zorgt voor de balans, het is niet zo dat je op deze rolstoel zelf balans moet houden. Dit type terrein rolstoel is een rolstoel oplossing voor mensen die niet kunnen lopen of slecht ter been zijn. De offroad rolstoel ziet er cool uit en is dus niet stigmatiserend. Naast de vele functionaliteiten die deze rolstoel voor buiten biedt, is hij ook fun om op te rijden.

  Treed buiten de gebaande paden en wegen met een offroad rolstoel.

  Ga je geen enkele uitdaging uit de weg en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Dan is de offroad rolstoel wat voor jou! Deze all-terrain rolstoel geeft je mobiliteit om je helemaal vrij te voelen. Een offroad rolstoel kan namelijk uit de voeten op verschillende terreinen. Crossen over modderige zandwegen? Een mountainbike route rijden met vrienden? De hond uitlaten op het strand en lekker uitwaaien? Een actieve outdoor vakantie? Met de terrein rolstoelen van 2KERR hoeft je hier niet meer over te dromen maar wordt je droom werkelijkheid.

  Natuurlijk is er verschil in mogelijkheden, afhankelijk van het specifieke model en welke wielen of banden je gebruikt voor de outdoor rolstoel voor buiten.

  Kom gratis kennismaken in onze showroom, onder professionele begeleiding rijd je op het testparcours over verschillende ondergronden en kan je zelf producten testen en vergelijken.

  Ontdek alle offroad rolstoelen:

  HOSS balansrolstoel

  Een balansrolstoel van Hoss Mobility combineert wendbaarheid en mobiliteit! De Hoss is gemakkelijk te besturen met een joystick, rompstabiliteit is niet vereist.

  Meer informatie

  FREEE balansrolstoel

  Zeg je veiligheid en Duitse kwaliteit in 1 zin, dan heb je het over de Freee balansrolstoel. De Freee is een top segment machine met oneindige opties.

  Meer informatie

  BI-GO balansrolstoel

  De Bi-Go balansrolstoel geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Een robuuste no-nonsens oplossing voor mensen die hun eigen pad kiezen.

  Meer informatie

  De offroad rolstoel rijd over verschillende terreinen:

  Houtsnippers
  Grind
  Gras
  Hout
  Steen
  Zand

  Dit zeggen klanten over de offroad rolstoel:

   

  “Dankzij de Freee balansrolstoel heb ik mijn vrijheid weer terug!”

  “Door de terrein balansrolstoel kan ik een onafhankelijke moeder zijn, dat geeft een fantastische gevoel.”

  “Met de Bi-Go heb ik gevonden wat ik wilde: gewoon een stoer ding en erg makkelijk in het gebruik.”

  Overtuigd van de offroad rolstoel? Maak een gratis proefrit en ervaar de vrijheid zelf!

  Bel 088 - 045 0700 Proefrit aanvragen