"Dit zijn mijn benen!"

3 jaar geleden werd ik wakker met spierpijn en dacht dat ik een goede griep te pakken had. Twaalf dagen later stond m’n leven opeens op z’n kop … Ik bleek geen griep te hebben maar de spierpijn bleek een spierziekte te zijn. Ik heb IMNM (immuungemedieerde necrotiserende myopathie).

Sindsdien loop ik nooit meer zonder pijn, ben ik vaak moe en heb ik m’n leven aan moeten passen. Ik had een scootmobiel, en ja die bracht me waar ik wilde. Maar het voelde voor mij niet echt prettig om daarin te zitten….

Toen kwam mijn vader een balansrolstoel tegen en liet mij dit zien: de tranen rolden letterlijk over mijn wangen…

Ik zag dat je ermee door het bos kon, op het strand en zelfs door het weiland! Ik zag vrijheid!!! We hebben een hond en ik zag mogelijkheden die er nu niet voor me waren!

Diezelfde week zijn we naar 2KERR geweest en zodra ik op de Bi-Go balansrolstoel ging zitten voelde dat als een stuk verlenging van mijzelf. Ik zei letterlijk; “Dit zijn mijn benen!”

Gelukkig kan ik zeggen dat ik in een gemeente woon (Molenlanden) waar de WMO adviseur heel positief was over de balansrolstoel en heb ik een vergoeding gekregen via een PGB.

Even naar de stad, speuren in het bos met de hond, op vakantie, echt alles doe ik met hem! Waar ik ben, is mijn Bi-Go…

Wil je net als Ilse een balansrolstoel rijden? Maak dan een afspraak voor een proefrit of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Ga net als Ilse de uitdaging aan en maak een proefrit in onze showroom!

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

BI-GO balansrolstoel

De Bi-Go balansrolstoel geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Een robuuste no-nonsens oplossing voor mensen die hun eigen pad kiezen.

Bekijk deze BI-GO balansrolstoel