"Wat is mijn leven veranderd!"

Wat is mijn leven veranderd sinds de komst van de Bi-Go. Terwijl we zoekende waren naar een passend loophulpmiddel kwam in de EDS Facebookgroep de balansrolstoel voorbij. Mijn eerste reactie was een hele grote WOW.

Mijn handbewogen rolstoel was al ingeruild voor een rolstoel met Wheeldrive, maar ook daar kon ik slechts zo’n twee tot drie km mee rijden. Andere opties boden, vanwege de statische houding, geen soelaas.

Zou de Bi-Go de oplossing zijn? Ja! Na een gedegen test was ik overtuigd. De actieve zithouding en het voortdurend in beweging zijn is voor mij ideaal. Ik vertoef het liefst in de natuur.

Voor het eerst in jaren kan ik weer echte wandelingen maken door het bos. Wat ook heel erg fijn is dat ik naar een strand van keuze kan zonder een strandrolstoel te hoeven boeken.

Voor mij is de Bi-Go de aanschaf van de eeuw!

Suus heeft een tweedehands Bi-Go balansrolstoel aangeschaft. Ze heeft het bedrag gedeeltelijk via een PGB van de gemeente gekregen, dat heeft ze zelf verder aan kunnen vullen door middel van crowdfunding. Ben je benieuwd hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? Laat het ons weten, we brengen je graag in contact!

BI-GO balansrolstoel

De Bi-Go balansrolstoel geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Een robuuste no-nonsens oplossing voor mensen die hun eigen pad kiezen.

Bekijk deze BI-GO balansrolstoel

Ga net als Suus de uitdaging aan en maak een proefrit in onze showroom!

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!