"Ik kan gewoon een onafhankelijke moeder zijn en dat geeft een fantastisch gevoel!"

De Freee doet zijn naam eer aan, aldus trotse bezitster Claudia Bosch-Commijs. “Sinds januari dit jaar beschik ik over een Freee. Ik kan niet omschrijven hoeveel vrijheid de balansrolstoel me heeft gegeven. Vooral bij de opvoeding van mijn zoontje Niek. Hij is drieënhalf en rent zoals de meeste peuters alle kanten op. Buiten een handje geven is een must. In mijn handbewogen ADL-rolstoel heb ik mijn handen nodig om mezelf voort te bewegen. Met de Freee kan ik gewoon Nieks hand vasthouden.

Ik kan met gemak overal met hem buitenspelen en lekker van hem en de omgeving genieten. De Freee rijdt namelijk moeiteloos over het strand, door het bos en over andere oneffen ondergronden. Tijdens Koningsdag bijvoorbeeld speelde er een, leuke band. Overal waren er springkussens, waarop Niek zich heerlijk kon vermaken. Dit allemaal op een grasveld vol obstakels en mensen. Geen probleem voor de wendbare Freee, die gemakkelijk om zijn as draait. Daarnaast zit je ook wat hoger, waardoor je beter zicht hebt en de mensen mij ook beter zien. En de Freee ziet er mooi uit!

Ik heb het geluk dat de stoel is vergoed door de Wmo, maar dat is tot nu toe meer uitzondering dan regel.

Bij 2KERR kun je ze allemaal vergelijken. De Freee bleek voor mij met mijn beperking, een dwarslaesie, de beste optie. Er zit een beveiliging in, dus je kunt echt niet achterover, vallen. Ook reageert dit mooie Duitse stukje techniek heel subtiel op je gewicht. Ik heb bijvoorbeeld ook een ander product geprobeerd, maar door onvoldoende massa, gewicht, in mijn bovenlijf kwam ik niet goed vooruit. Bij de Freee hoef ik maar een klein beetje vooruit en achteruit te bewegen en de stoel gaat al. Ook heel fijn is dat ik met een knopje bij de zitting de stoel op ieder moment kan verstellen. Zit ik met mijn gezin op een terrasje dan zorg ik ervoor dat ik lekker wat achterover kan leunen. Ben ik met Niek op pad dan rijd ik in een actieve houding. En wanneer Niek gezellig op schoot wil meerijden kan ik de balancering van de Freee daar ook op instellen.

“Ik kan gewoon een onafhankelijke moeder zijn en dat geeft een fantastisch gevoel!”

Wil je net als Claudia een balansrolstoel rijden? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in onze showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

FREEE balansrolstoel

Zeg je veiligheid en Duitse kwaliteit in 1 zin, dan heb je het over de Freee balansrolstoel. De Freee is een top segment machine met oneindige opties.

Bekijk deze FREEE balansrolstoel