"Zowat iedere rit wel een opgestoken duim!"

“Sinds een goed jaar heb ik een Genny en ik kan het iedereen aanraden. Het is een snelle en compacte klimgeit. We wonen aan een geluidswal en die tijgert Genny probleemloos en vlot naar boven. Daarbij vind ik het fijn dat ik, heuvel op en heuvel af, altijd keurig rechtop blijf. Ik rijd er ook regelmatig mee naar kantoor. Ideaal bij een beetje lekker weer, dan kan de auto thuisblijven en geniet ik van de frisse lucht.

Verder gebruik ik het veel in mijn vrije tijd. Ik doe aan handboogschieten en normaal gesproken is het dan lastig om met je rolstoel de pijlen te halen. Met mijn Genny kan ik zelf mijn pijlen claimen, ook in het veld. Dan op vakantie, wij kamperen op natuurcampings en daar zijn de paden niet verhard. Waar het met de rolstoel zwaar of zelfs onbegonnen werk is, walst de Genny met gemak over de oneffenheden. Het ontbreken van kleine voorwieltjes is in het terrein echt een voordeel. De Genny is al mee geweest naar Frankrijk en naar Bulgarije, in beide landen is het een bezienswaardigheid. Dat meenemen gaat overigens best gemakkelijk. Met een klein hefkraantje in de koffer past het probleemloos achterin de VW Touran en kan ik zelf in- en uitladen.

Ik ben al op veel plaatsen geweest met de Genny, zelfs op de middenstip in het PSV-stadion. Bij een business evenement mochten we het veld op en toen kon ik het niet nalaten om een mooie foto te maken. Met Genny het veld op!

Ook leuk is de aanspraak die ik onderweg heb. Mensen zijn positief nieuwsgierig en de jeugd ziet het niet als een “scootmobiel” maar als een nieuwe vorm van persoonlijk transport. Dat geeft zowat iedere rit wel een opgestoken duim of een leuk gesprekje.”

Wil je net als Maarten een balansrolstoel rijden? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in onze showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

GENNY MOBILITY balansrolstoel

Denk je aan de Genny, dan denk je aan het Italiaanse design. De Genny balansrolstoel heeft een uniek gestroomlijnde vorm met extra aandacht voor details.

Bekijk deze GENNY MOBILITY balansrolstoel