"Mijn vrijheid terug, dankzij de Freee!"

Ik heb door botontkalking stenoses (vernauwingen) in de rug en de nek. Hierdoor kan ik niet meer lang lopen (max 50 m. ). Door toeval kwam ik Ayla tegen op een Freee. Zij vertelde mij dat het bedrijf 2KERR deze balansrolstoelen verkoopt en ook een goede begeleiding verzorgt.

Ayla showde mij de wendbaarheid en het bedieningsgemak. Hij is compact en je kan hem achterin de auto meenemen. Met oprijplaten rijdt de Freee zich zo de auto in. Ayla gaf mij een kaartje van het bedrijf waar deze te koop was. Direct naar 2KERR gebeld voor een afspraak. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen waarvan sommigen ook ervaringsdeskundigen zijn. Ik mocht proefrijden op diverse modellen, kreeg lessen op alle terreinsoorten en ze wezen me ook op mogelijke obstakels die zich in het terrein kunnen voordoen. Ik kon op mijn gemak alles uitproberen.

De wereld ging voor mij open. Je kon op de weg, in het zand, door het gras enz. rijden. Het kon niet op. Ik wilde hem dan ook direct kopen. De verkopers raadden mij aan eerst een WMO bijdrage aan te vragen. Dat heb ik gedaan en de stoel werd door de WMO voor 70 % vergoed. Zij waren zeer gecharmeerd van het feit dat het een compacte stoel is waar je actief je lichaam moet gebruiken om deze aan de gang te krijgen.

De Freee heeft mij weer tot een vrije vogel gemaakt. Met mijn Freee kom ik weer overal. Ik ga met mijn vrouw mee als zij aan het fietsen is, ik ga een boswandeling maken, ik ga weer naar winkels (want hij kan overal tussendoor), musea, kortom ik kan alles weer doen. Alles wat normale 70ers ook doen. En dit alles dankzij de Free.

Ik heb inmiddels een tilkraantje in mijn auto laten bouwen bij Mobiel auto aanpassingen. Fantastisch. De Freee is binnen de kortste keren uit- en ingeladen, zonder enige moeite.

Wil je net als Chiel een balansrolstoel rijden? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in onze showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

FREEE balansrolstoel

Zeg je veiligheid en Duitse kwaliteit in 1 zin, dan heb je het over de Freee balansrolstoel. De Freee is een top segment machine met oneindige opties.

Bekijk deze FREEE balansrolstoel