"Wat een super rolstoel!"

Vanaf mijn allereerste blik op deze gebalanceerde rolstoel zag ik nieuwe mogelijkheden in mijn leven. Vrijheid en snelheid. Kort na de bestelling van de Omeo was ik verhuisd naar de Limburgse heuvels.

Mijn grootste hobby om samen met mijn fietsvrienden op pad te gaan werd met de Omeo ineens weer mogelijk. Heuvel op en af werd ineens een makkie. Wat een fantastische beleving. Samen de St. Pietersberg op en dan via de Maas een bezoekje aan de mergelgroeve. Heel stijl over al die grove steentjes. Alsof ik aan het skiën was naar beneden en zo ook naar boven. Het lukte allemaal. Er ging een wereld voor me open. Ook op de vlakke stukken de snelheid van de fietsers bijhouden is geweldig.

Mijn andere hobby het fotograferen is een heel stuk makkelijker geworden. Ik heb geen stuur voor me, maar kan heel natuurlijk met mijn lijf de stoel bedienen. Even bijdraaien of naar voren zonder mijn toestel eerst los te laten is een feest.

Daarnaast is het qua uiterlijk een hele mooie stoel. In het dagelijkse leven heb ik heel veel meer aanspraak en onstaan er de mooiste gesprekken. Deze stoel is voor iedereen aan te bevelen. Wat een FEEST.

Wil je net als Doreen een balansrolstoel rijden? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in onze showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

OMEO balansrolstoel

Ben je op zoek naar een extra uitdaging? Dan is de Omeo iets voor jou. Door middel van een dynamische zitting bestuur je de hele machine met je bovenlichaam.

Bekijk deze OMEO balansrolstoel