"Ik ben er erg blij mee, het is gewoon een super makkelijk ding!"

Laat Eric maar crossen! Eric Stuurman is sinds vorig jaar een tevreden eigenaar van de Bi-Go. “Ik was er eigenlijk al jaren mee bezig en geïnteresseerd in een oplossing zoals de Bi-Go. Maar ik kon nog niet echt de oplossing vinden die me aanstond en die ik betaalbaar vond. Met de Bi-Go heb ik gevonden wat ik wilde. Gewoon een stoer ding en erg makkelijk in het gebruik.

Ik ben doordeweeks normaal gesproken nogal druk in de weer met mijn bedrijf en dergelijke en dan ben ik ook veel onderweg. Ik weet dat veel mensen deze producten dadelijks gebruiken maar voor mij is het meer iets voor erbij. Het is gewoon een ontzettend makkelijke oplossing om bijvoorbeeld even mijn dochtertje uit school te halen. Zij op de fiets en ik op de Bi-Go, dat is gewoon super! Daarnaast rij ik er altijd mee naar de tennisbaan en doe ik er van alles mee rond het huis, even in de tuin schoffelen of dat soort dingen.

En natuurlijk gaat hij mee op vakantie, dat is echt ideaal. Op de camping of wanneer we een stadje gaan bezoeken. Dan bleef ik toch vaak even op een terras zitten of was ik afhankelijk van anderen om te duwen, maar ik hou er niet van om geduwd te worden. Met de Bi-Go rijd ik overal zo naartoe en kan ik gewoon lekker mee op pad.

Het is ook helemaal top om er mee naar de crossbaan te gaan. Ik probeer weer wat vaker naar wedstrijden te gaan en rondom de baan is natuurlijk veel onverhard. Dan kan ik met de Bi-Go me goed uit de voeten maken en bijna overal komen. De laatste keer was ik over de baan naar het binnenterrein gereden omdat daar het zicht veel beter is, ik had alleen niet zo goed nagedacht over de terugweg. Na de wedstrijd was de baan natuurlijk helemaal omgeploegd en toen had ik toch wel wat hulp nodig om er overheen te komen…. Maar het is gelukt!

“Ik ben er erg blij mee, het is gewoon een super makkelijk ding!”

Wil je net als Eric een balansrolstoel rijden? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Oud motorcross kampioen Eric Stuurman is tegenwoordig actief met zijn bedrijf in sportrolstoelen.

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in onze showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

BI-GO balansrolstoel

De Bi-Go balansrolstoel geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Een robuuste no-nonsens oplossing voor mensen die hun eigen pad kiezen.

Bekijk deze BI-GO balansrolstoel