"De Freee doet zijn naam eer aan. Hij geeft je echt vrijheid!"

Joost Grifhorst maakte al een paar jaar gebruik van een actief mobiliteitsproduct, namelijk de Genny urban. Hij is nu trots bezitter van een Freee F2 en deelt graag zijn ervaringen met ons.

“Een product als de Freee F2 is echt geweldig voor mensen zoals ik. Normaal gesproken zou ik aangewezen zijn op een handbewogen rolstoel en dan ben je toch erg beperkt in je activiteiten. Je loopt (of rijdt in mijn geval) gewoon elke dag letterlijk tegen drempels aan die je beperken in je dagelijks leven. Ik vind dat ik al wel genoeg beperkt ben en wil verder gewoon mijn leven kunnen leiden. Alles wat me daarbij kan helpen grijp ik aan en de Freee is dan ook echt een uitkomst voor me. Het is niet alleen een mooi apparaat, het geeft me ook de mogelijkheden om min of meer gewoon mijn dingen te kunnen doen. Ik ben nog graag dagelijks in de weer rondom het bedrijf en met de Freee is dat ideaal. Even snel hier, dan weer daar, lekker actief in de weer met dingen regelen en doen. Daar geniet ik van.

Maar ik geniet er ook van om samen met mijn vrouw op pad te gaan. Gewoon even winkelen of een wandeling maken in het bos. Dat deden we altijd al graag en kunnen we nu ook blijven doen. Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe we dit zouden doen zonder een Freee, want dan wordt alles toch een stuk lastiger en kost alles veel meer tijd. Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n geduldig type, dus het bevalt me erg goed dat ik gewoon lekker mee kan doen.

Wat we ook graag doen is op vakantie gaan in de Dolomieten. Een erg mooi gebied waar mijn vrouw en ik van genieten, vooral omdat we er ook echt op uit kunnen gaan en prachtige wandelingen maken. Je moest eens weten waar ik allemaal ben geweest met mijn ‘alleskunner’!

Maar dat is de kers op de taart. Het gebruik in het dagelijks leven is natuurlijk veel belangrijker en dan zou ik niet meer zonder deze geweldige oplossing willen. Gewoon lekker zelf in de weer zijn en mijn dingen kunnen doen, daar word ik pas blij van.”

Wil je net als Joost een balansrolstoel rijden? Neem dan contact met ons op of vul het invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tot snel!

Ga de uitdaging aan en kom vrijblijvend een proefrit maken in onze showroom

Bel 088 - 045 0700 Proefrit maken!

FREEE balansrolstoel

Zeg je veiligheid en Duitse kwaliteit in 1 zin, dan heb je het over de Freee balansrolstoel. De Freee is een top segment machine met oneindige opties.

Bekijk deze FREEE balansrolstoel