Hoe verkoop ik mijn balansrolstoel?

Wil je, om welke reden dan ook, je balansrolstoel verkopen? Het eerste wat je je misschien zal afvragen is: waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Het verkopen van een gespecialiseerd hulpmiddel is natuurlijk niet zo eenvoudig, je kan hem immers niet eventjes op Marktplaats zetten zoals bijvoorbeeld een scootmobiel.

Ook bij het verkopen van je balansrolstoel kunnen wij je helpen. Wij kunnen de balansrolstoel via consignatie verkoop voor je verkopen via onze showroom. Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? We leggen hier uit hoe het werkt en zetten alle voordelen voor je op een rijtje.

Wat is consignatie verkoop?

Een consignatie verkoop werkt als volgt: je blijft gewoon eigenaar van je balansrolstoel terwijl wij deze voor je verkopen. De balansrolstoel komt in onze showroom te staan en wij proberen een geschikte koper te vinden.

Hoe werkt consignatie verkoop van mijn balansrolstoel?

Wil je je balansrolstoel via ons verkopen? We stellen dan van tevoren een consignatie overeenkomst op waarin we de voorwaarden van de verkoop vastleggen. Daarin maken we afspraken over de verkoopprijs en staat bijvoorbeeld vastgesteld welke fee wij ontvangen op het moment dat wij je balansrolstoel voor je verkopen. Vervolgens zetten we de balansrolstoel in onze showroom en op onze website. Wij gebruiken al onze verkoopmiddelen om zo spoedig mogelijk je balansrolstoel te verkopen. Uiteraard overleggen we altijd met je als dat nodig is.

Het voordeel om via ons je balansrolstoel te verkopen

Wanneer je besluit om via 2KERR te verkopen weet je zeker dat je de beste prijs krijgt voor je balansrolstoel. Je hebt waarschijnlijk wel wat geduld nodig, het verkopen van een dergelijk hulpmiddel is natuurlijk niet 1, 2, 3 gebeurd. Het voordeel van consignatie verkoop is dat je hier zelf vrij weinig (of eigenlijk helemaal niks) voor hoeft te doen. Uiteraard verkopen we je balansrolstoel voor een goede prijs, maar misschien nog wel het belangrijkste: wij zorgen ervoor dat we iemand anders blij kunnen maken met jouw balansrolstoel!

Wil je je balansrolstoel verkopen? Laat ons helpen en neem contact met ons op.

Bel 088 - 045 0700 Of vul het contactformulier in